divendres, 11 de novembre del 2011

Comencem!

Un any més, des del Servei Educatiu , et convidem a trobar-nos de nou a les activitats de la Formació en xarxa dels docents d’Educació Especial, (popularment coneguda com a Seminari d’educació especial). Tenim previstes quatre sessions al llarg del curs , sempre en dimarts i de 3 a 5 de la tarda. El lloc, com sempre, serà la seu del Servei Educatiu al C/ Cardener 2-4 . La previsió de calendari és la següent:
  • 15 de novembre
  • 7 de febrer
  • 6 de març
  • 8 de maig 

Per completar les sessions presencials, posem en marxa aquest bloc on recollirem la documentació i el resum de les sessions.
De la valoració que tu i les teves companyes/s veu fer el curs passat, hem extret que us interessaria un format més participatiu que permetés compartir les vostres experiències en les escoles i instituts del Prat. També hem recollit la idea d’aprofundir en un tema central al voltant del qual giraria el contingut de les sessions. 

Us veu mostrar interessats en treballar els següents, sempre circumscrits en el marc de l’escola inclusiva:
  1. Com podem ajudar a l’alumnat amb conductes pertorbadores?  
  2. Quina seria la nostra actuació amb l’alumnat amb altes capacitats?
  3. Com abordar les dificultats del llenguatge i la comunicació?

Per tal de concretar el contingut de les sessions , et demanem que triïs un dels tres temes i que responguis al document que trobaràs tot seguit i que ens el facis arribar abans del dia 21 d’octubre.

Qüestionari inicial formació xarxa EE 2011-2012 (per obrir o guardar el document cal, un cop obert l'enllaç clicar a "File", triar l'opció "download" i "word". Finalment cal triar entre l'opció "obrir" o "guardar")


No t’ho pensis més, necessitem la teva aportació!

T’ esperem el 15 de novembre. Fins aviat!

Mercè Montané, Margarita Montón i Maria Porcel (coordinadores)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada